Verwarm de melk een klein beetje en laat de boter hierin zacht worden.
Breng de bloem, suiker en gist samen in een kom.
Voeg de verwarmde melk toe en kneed tot een mooi samenhangend deeg, in ongeveer 7-10 minuten.
Laat het deeg rijzen tot het 2x is hoeveelheid is verdubbeld. Dit duurt tussen de 1-2 uur.
Stook de BBQ indirect op tot 180 graden. Gebruik je liever de oven, zet deze dan ook op 180 graden.
Strooi een klein beetje bloem op het aanrecht en rol het deeg uit tot 1 centimeter dik met een deegroller.
Meng de zachte boter, basterdsuiker en kaneel samen en verspreid gelijkmatig over het hele oppervlakte van het deeg.
Bereid de skillet voor, door de bodem met bakpapier te bedekken en de randen in te vetten.
Rol het deeg op en verdeel in 8 stukken. Gebruik je een mes, vorm de deegrolletjes dan weer een beetje rond na.
Bak 30 minuten op 180 graden en laat afkoelen omdat de suiker erg heet gaat worden. Ze zijn het lekkerst als ze nog een beetje warm zijn.
Optioneel: meng 5 eetlepels poedersuiker met 1-2 eetlepels water tot een licht glazuur. Verdeel dit over de afgekoelde rolls.
Eet smakelijk!